Vakantie in Spanje

Ontdek het zuiden van Alicante aan de Costa Blanca !

Torrevieja

Torrevieja is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje. De gemeente is 71 km² groot, bezit ongeveer 20 km kust en telt 84.213 inwoners. Het toerisme is de voornaamste bron van inkomsten, want in de zomer kan de totale bevolking oplopen tot 200.000 mensen.

Orihuela-Costa

Orihuela Costa is een kustgebied van 16 km en grenst in het noorden aan de havenstad Torrevieja en in het zuiden aan de autonome regio Murcia. Orihuela Costa is een deelgemeente binnen de gemeente Orihuela dat 25km landinwaarts ligt. In 2020 telde Orihuela-Costa 35.000 inwoners.

In Orihuela-Costa bevinden zich 57 urbanisaties, 4 golfbanen en 2 jachthavens. Orihuela-Costa staat internationaal bekend om zijn playas met witte zandstranden en helder water, kreken (calas), die worden afgewisseld door hoge steile kliffen (acantilados). Diverse stranden in Orihuela-Costa zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag.

Accommodaties

Wij hebben 5 accommodaties voor uw droomvakantie in omgeving Orihuela-Costa die u kan boeken direct via deze website onder “Vakantie Verhuur“.