Casa el sol naciente

Casa Content

Casa Content is een gelijkvloers geschakelde bungalow gevestigd in de Comunidad “Las Maravillas del Mediterráneo” en geschikt voor 4 personen. De woon-eetkamer is ingericht met 2 banken en fauteuil. Er staat een smart TV en er is een Wifi aansluiting. De aangrenzende keuken is voorzien van koel/vries combinatie, keramische kookplaat, elektrische oven, magnetron/grill, vaatwasser en wasmachine. Beide slaapkamers zijn uitgerust met airco/klimaat controle. In de huiskamer is een gashaard waar u in de wintermaanden heerlijk van kunt genieten.  De badkamer heeft een bad/douche, wastafel en toilet.

De woning heeft 3 terrassen, een aan de voorkant waar het vooral ’s winters heerlijk zitten is, een aan de achterzijde welke uitkijkt over het gezamenlijk zwembad, en een groot dakterras met uitrolbaar zonnescherm, tuinset en zonnebedden. De woning ligt aan de volledig afgesloten gemeenschappelijke binnentuin met het gemeenschappelijke zwembad en is daardoor heel geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het zwembad bestaat uit 3 niveau’s, kinderbadje, middel diepe midden bad en het diepe bad.

Huisdieren zijn niet toegestaan, helaas is deze woning niet rolstoel geschikt. Parkeerplaats is direct voor de vakantiewoning.

Prijzen

Prijs per nacht € 55,00

Verplichte eindschoonmaak : € 60,00

Eindwas p.p.: € 7,50

Borg : € 150,00

Prijzen zijn inclusief check in kosten, wifi, electra en water.

De prijs die u op deze pagina rechts bovenin bevestigt krijgt is de huur prijs voor de door u gereserveerde periode volgens bovenstaand prijzen overzicht. Dit is de prijs exclusief de vermeldde bijkomende kosten.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar/Available/Disponible
 
- Gereserveerd/Reserved/Reservado
 
- In behandeling/In treatment/En tratamiento
 
- Gedeeltelijk geboekt/Partially booked/Parcialmente reservado

Voornaam/Firstname/Nombre*:

Naam/Name/Apellido*:

Email*:

   

Tel.*:

Aantal bezoekers/Number of visitors/Numero de visitantes*: